Kursus for par - "Parforholdets selvværd"

Her er kurset der styrker jeres parforhold via kommunikation og indsigt i hinandens forskelligheder. Parforholdet skal have et godt fundament, et godt selvværd, så I kan bygge på noget stabilt sammen. Kurset vil give jer et solidt fundament, så I kan stå stærkere som par fremover.

Kurset er en saltvandsindsprøjtning til parret, som mangler inspiration, gnist, tid og overskud til hinanden - og ikke mindst det par, som gerne vil lære hinanden bedre at kende og som gerne vil lære at kommunikere bedre og føle sig som et team i dagligdagen - på godt og ondt.

NÆSTE KURSUS kommer til sept. 2011Dette er et inspirerende en-dagskursus for mænd og kvinder i alle aldre.

Kurset giver dig indblik i, hvad der rører sig i det modsatte køn, hvorfor reaktionerne er så forskellige, hvorfor mænd og kvinder ofte er så dårlige til at kommunikere og finde fælles løsninger til fordel for begge parterm og hvordan man genfinder gnisten og lader sig forføre. Med denne indsigt bliver du bedre rustet til en dagligdag, hvor I udviser respekt for hinanden - på trods af jeres forskelligheder både som indvider og som mand kontra kvinde.

Kurset omhandler bl.a.:

* Forstå din partner - Forskellen på mænd og kvinder - herunder også omkring seksualitet og kropssprog
Hvad er det der sker, når mænd og kvinder taler forbi hinanden?
* Hvorfor er det så svært at skabe en konstruktiv dialog i sit parforhold?
* Respektfuld kommunikation - at forstå jeres mønstre i parforholdet og lære at forbedre på de ting, som IKKE virker.
* Og hvad er det der gør, at man mister lysten til seksuelt samvær med sin partner?
* Hvad er lyst egentlig for noget - samt at få den omsorg, kærlighed og ikke mindst sex, som I begge kan have det godt med.
* Hvordan genfinder I lysten?
* Definition af jeres værdier og hvordan bliver i et godt team nu og i fremtiden (byggestenene til et bedre selvværd i parforholdet)
* Kontrakten

Kurset er ment som en øjenåbner for både mænd og kvinder, for at opnå større indsigt og forståelse for det modsatte køn samt din egen rolle i parforholdet. Ved at belyse og debattere forskellene mellem mænd og kvinder, lægge grobund for en sund dialog, og ved at kickstarte gnisten imellem jer, kan I gå fra kurset med en større accept af hinanden og med en fremadrettet indstilling til at få forholdet til at udvikle sig endnu mere.

Vi vil både debattere, belyse relevante problemstillinger I jeres forhold (I bestemmer selv om I vil dele), samt lave individuelle øvelser imellem parrene for at skabe en sund dialog og accept af hinanden i jeres parforhold.

Kurset holdes i en afslappet, åben og humoristisk atmosfære, og der vil være rig lejlighed for at stille spørgsmål og debattere.

Kurset varer 1 dag, og afholdes om lørdagen.

Kursusprisen er kr. 2.500,- per par. (Normalpris i parterapi = 4800 kr.)
Forplejning: kaffe, the, vand, kage og frugt - frokosten medbringer I selv.

Underviser: parterapeut og sexolog Tanja Glückstadt

Der er begrænsede pladser for optimalt udbytte til deltagerne (max. 3 par) og hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeld dig kurset på Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

Har I spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, så skriv endelig til mig.

 
< Forrige   Næste >