Gruppe for partnere

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Har du lige opdaget, at din partner har snydt dig, været dig utro, trampet følelsesmæssigt på dig? Din partner er måske endda sexafhængig (herunder findes begrebet pornoafhængig også)

Det er måske sket over længere tid, ja gennem flere år? Hader du din partner for det, som er sket, men er samtidig i tvivl om du skal blive, da du stadig mærker stor kærlighed? Har du behov for at finde ud af, hvorfor det er sket, hvad din egen rolle er i det her, at få delt om den krise, du står midt i?

Savner du at kunne tale frit og åbent med andre, som enten er eller har været i et parforhold med en sexafhængig.

Har du brug for et sted at dele om dine skyldfølelser, din sorg, din vrede, og hvor du ikke behøver skjule noget, da du ikke behøver at dække over noget som helst her – hverken om dig selv eller dit parforhold.

Vil du gerne være en del af en gruppe, som er bisiddet af en professionel, specialiseret sexafhængigheds terapeut? (CSAT)

Så er denne støttegruppe noget for dig, hvor vi mødes hver anden uge med ligesindede, hvilket er helt befriende, da det kan være flovt og skamfuldt at fortælle til andre, hvad man står model til fra sin elskede.

Gruppen er med løbende optagelse. Dog er et minimumsforløb på 3 måneder.

Du skal videre! Enten alene eller med fornyet styrke i parforholdet!

Din tvivl, din mistro og din vrede er enorm! Vi kommer til at tale om den påvirkning, det har på dig, at din partner har har været dig utro,  og vi taler om, hvordan du selv kan være med til at finde ud af, om du vil blive eller gå. Det sker både via samtale i gruppen, og via egenudvikling som også er en del af denne gruppe.

Derfor vil vi bl.a. tale om selvtillid og selvværd, traumer, sexafhængighed, bussen der ramte, den afledte person, tillidsopbygning, vil jeg blive eller vil jeg gå, retten til at sige fra, egne behov med mere.

Du kan vælge at kombinere din tid i samtalegruppen med individuel terapi, som så er tilpasset din unikke situation og dit parforhold.

Det praktiske

Vi mødes hver anden uge i 2 timer, så kom til tiden, så vi kan gå i gang med det samme. Jeg serverer kaffe, the og vand – ønsker du anden forplejning, så skal du selv medbringe det.

Du kan tilmelde dig:

aftenholdet hver anden tirsdag kl. 17

Gruppen er både et tilbud til eksisterende klienter, samt et stærkt supplement til terapien, og så er det også et tilbud til dig, som lige nu har brug for et sted at dele og være – og lære mere. Du behøver ikke være i terapi hos mig for at deltage! Kontakt mig for pris.

Gruppen er med åben tilgang, så du melder dig bare til og kommer til næste møde. Skriv for at få dato og tid. Kontakt mig for at høre mere. Del gerne omkring denne udbytterige gruppe!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]