Mine metoder

Min behandling tager udgangspunkt i forskellige discipliner. Jeg tager udgangspunkt i kognitiv terapi, tilknytningsteori, Minnesotamodellen, neuropsykologi, traumeteori, tilknytningsteori hjernen og seksualitetens udvikling.

Som terapeut har man forskellige uddannelser og kurser med i værktøjskassen, der samlet set danner grobund for den behandling, man som terapeut, tilbyder til sine klienter.

Jeg har igennem årene taget en del kurser, certificeringer og uddannelser, der i dag danner grobund for min behandling både af sexafhængighed, pornoafhængighed, traditionel sexologisk terapi og parterapi.

Generelt er et forløb hos mig opbygget i 3 faser – hvor der er den indledende, den undersøgende og den afklarende. De følger ikke hinanden kronologisk, men hver fase har noget indhold, som er brugbar for at komme videre i livet.

I mine forløb anvender jeg:

  • Kognitive terapi – som groft sagt handler om, at krop, tanker, følelser og adfærd hænger sammen.
  • Tilknytningsteori,
  • Tilbagefaldsforebyggelse
  • Neuropsykologi
  • Traumeteori
  • Udviklingsteori omkring seksualitet og hjernen

Når du er i terapi, vil du ikke nødvendigvis lige være opmærksom på, hvilke elementer af min værktøjskasse, jeg bruger, og andre gange vil du få øvelser, der tager udgangspunkt i noget metode (det kan være registrering af dine tanker/overbevisninger, som tager udgangspunkt i den kognitive terapi).

Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. Sammen finder vi en vej for dig.

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar