Min penis klør og gør ondt

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

hej Tanja

jeg er en fyr på 19 år.

jeg er øm i min penis og den klør og gør ondt når jeg tisser.

jeg ved det ikk kan være en kønssygdom der kun smitter over samleje.håber du kan hjælpe mig hurtigt.

fra ..

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære dig,

Det er svært helt at vide, hvad der er galt, eftersom dine oplysninger ersparsomme. Dog kan dine symptomer tyde på klamydia eller gonorré. Dog har du ikke nævnt noget om udflåd, hvilket er en af de typiske tegn på klamydia eller gonorré.

Hvis du har klamydia, så kan du godt have en partner, som ikke er smittet med klamydia. Risikoen for at blive smittet er 50-60%

For at blive helt sikker, så vil jeg råde dig til at gå til lægen hurtigst muligt, og få undersøgt problemet.

Du ønskes alt det bedste.

Kærligst,
Tanja

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar