Sexologisk behandling

Har du også problemer med sexlivet, intimiteten eller måske selvværdet. Måske parforholdet knirker? Så kan jeg også hjælpe dig med at få styr på de ting, der fylder, begrænser og hæmmer lysten, eller kommunikationen, eller livsglæden. Du kan få hjælp enten via individuelle samtaler eller parsamtaler. Ring til mig, og vi finder ud af, hvordan du kommer videre.

For dig som ønsker terapi, som ikke omhandler afhængighed

Jeg har i mange år arbejdet som sexolog og parterapeut, og har derfor hjulpet mange personer i forhold til seksuelle problemstillinger, men lige så vel omkring selvværd, parforholdet (emner, der ikke kun omhandler sex), stress, angst, depression med mere. Vi er som mennesker sammensatte – man kan sige, vi er et produkt af vores fortid. Det kan sætte sig i sjælen, i selvværdet, i vores tanker, følelser, adfærd – og i vores seksualitet.

Min terapeutiske tilgang er mere holistisk inspireret, og tager derfor udgangspunkt i både din fortid, din nutid, og hvor du vil hen i fremtiden – uanset din problemstilling, for det handler ofte om at finde årsager til, hvorfor du står med den problemstilling, som du gør, og så give dig værktøjer, støtte og hjælp til at komme videre. Lidt efter lidt og dag for dag.

Når du kommer i behandling hos mig, kan du forvente komplet fortrolighed, anonymitet og fuld diskretion. Samtidig vil du ikke blive registreret offentligt, da jeg er uvildig fra det offentlige system.
Jeg vil hjælpe dig til at finde løsninger, motivation og forståelse for dig selv og det aktuelle problem, du står med.

Hvad enten behandlingen drejer som om afhængighed, seksualitet, parforholdsproblemer, angst osv., så er jeg ikke berøringsangst på emnet, og formår fx. at tale om det seksuelle på en ikke dømmende eller tabuiseret måde. Dvs. at vi kan tale om det, der rører sig, som vi ville tale om vejret – i hvert fald fra min side 😉 Jeg ved, at det kan være mega grænseoverskridende at tale om mere intime ting, og ting der er private (som ikke behøver at have noget med seksualitet at gøre). Det er fuldt forståeligt, hvor jeg håber på, at du vil finde rummelighed og imødekommenhed til at tale med mig om tingene. Via samtale kommer bevidsthed, og dermed opstår mulighederne for, at jeg, og vi sammen, kan hjælpe dig videre i livet. Afhængighed eller ej.

Du er velkommen til at kontakte mig ved at sende en besked til mig (se kontaktformularen nedenfor). Så finder vi ind til, hvordan du kommer videre.

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar