Jeg kan ikke mærke ham oppe i mig

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.75″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Hej Tanja,

For at gå direkte til sagen, har jeg det problem, at jeg ikke kan mærke hans penis i mig under samleje. Det er dejligt, men ellers føler jeg ikke noget. Skal jeg have orgasme, må jeg stimulere mig selv, det sker han kan give mig orgasme med fingrene på klitoris.

Det andet er så, at jeg får orgasme meget hutrigere end ham, og har så nogle gange svært ved at være våd indtil han får udløsning.

Det generer os at jeg ikke får noget ud af det. Er det normalt, og hvad gør vi lige??

En anden ting, – er der ingen sexologer i sønderjylland ?. Tror det vil være sundt at få vores hoveder renset efter mit utroskab, selvom han til dels har tilgivet mig.

Kærlig hilsen
TA

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.75″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Hej TA,

Måske din manglende følsomhed i skeden handler om, at den stilling (eller de stillinger) I anvender ikke rigtig er gode for dig – at du ikke rigtig mærker ham inde i dig. Prøv f.eks. at du ligger ned, og svinger benene op på hans skuldre, eller lader ham holde dem på sine arme, så han rigtig kan komme dybt op i dig, og samtidig kan stimulere dig (eller du kan stimulere dig selv) på bryster eller klitoris. Han skal sidde med spredte ben, for så kan han bedre bevæge sig.

Når du siger, at det er dejligt, men at du ellers ikke føler noget, så tænker jeg, hvad det er, du forventer at føle? Kvinder har faktisk større følsomhed omkring skeden og i selve skedeindgangen, så derfor kan det godt være lidt forvirrende, hvis man ikke rigtig føler noget oppe i skeden. Som sagt findes der flere nerver omkring skeden og i selve skedeindgangen, end der gør inde i selve skeden, hvilket jo faktisk er ganske smart taget i betragtning af, at skeden også er en fødselskanal, og hvis den var proppet med nerver (som er tilfældet i selve skedeåbningen), så ville det gøre endnu mere ondt end det allerede gør, når barnet passerer i fødselskanalen.

Du skriver desuden, at du er nødt til at få orgasme via egen stimulering eller ved berøring af klitoris, hvor din kæreste hjælper. Det er da også helt perfekt! En klitoris orgasme er da kanon! Desværre jagter mange en skedeorgasme, men det er altså ikke alle, som kan opnå en sådan. Og den behøver ikke være bedre end en klitorisorgasme, men bl.a. medierne kan godt have tendens til at ophøje skedeorgasmen til den ultimative orgasme (samt en sprøjteorgasme), og man kan hurtigt tænke, at hvis man ikke kan opnå en sådan, så er der noget galt. Det er der ikke.

Du siger at du ikke får noget ud af det, men fortæller samtidig at du kan opnå orgasme, samt synes det er dejligt. Hvad er det, at du ellers forventer ud af samlejet, siden du synes det er “forkert”? Det lyder umiddelbart til at være en nydelse, men måske I jagter noget sex samt nogle orgasmer, som ikke er relevante for jer eller er svære at opnå. Det kan så betyde, at I glemmer at nyde alt det gode I faktisk har sammen, når I har sex. Er det sådan, det foregår? En del par oplever nemlig at “jagte noget”, og dermed glemmer de at være helt til stede og glæde sig over den sex de rent faktisk har.

Mht. at være våd indtil han får udløsning så kan du måske prøve at stimulere dig selv til endnu en orgasme, så du ikke “venter” på ham, men derimod udnytter tiden til fælles fordel. På den måde, så kan du også lettere forblive våd, og føle at du stadig er en del af samlejet.

Angående sexologer i Sønderjylland, så kender jeg pt. ikke nogen, men du kan prøve at gå ind på dansk sexolog forenings hjemmeside, og se om der er nogen i dit lokalområde 🙂

I ønskes alt det bedste.

Kærligst,
Tanja

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar