Sex første gang – det gør ondt inde i skeden

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.75″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Hej Tanja

Min kæreste og jeg prøvede her den forleden dag at have samleje for første gang, vi er begge jomfruer, men har dog lavet mange frække ting sammen i et stykke tid, og stoler meget på hinanden. Vi har snakket om at  have sex i lang tid, og havde begge meget lyst. Men det var som om han ikke kunne trænge ind i mig, jeg prøvede med at hjælpe ham med at føre hans penis ind, men han kunne ikke komme ind. Til sidst blev vi nød til at stoppe da det gjorde for ondt. Men hvad kan der være galt? Bliver jeg ikke våd nok selvom jeg dog er tændt, eller er jeg for stram? Han havde kondom på så det skulle gerne have hjulpet lidt på at detville være lidt lettere at trænge ind.

Vi har begge meget lyst til at skulle have sex sammen.

MVH. Den anonyme


[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.75″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Kære anonyme,
Sex første gang kan godt være lidt akavet og kompliceret, fordi man er i tvivl om selve samlejet, om det måske gør ondt, om man er våd nok osv.
Nogle oplever, som jer, at det er svært for fyren at trænge ind i pigen. Det kan have nogle forskellige årsager.
Det kan bl.a. skyldes, at pigen ikke er våd nok, det kan skyldes at pigen tror sex gør ondt, og derfor spænder hun meget i underlivet, eller det kan fx. skyldes at mødomshinden ikke er brudt.
I jeres tilfælde kunne det godt tyde på, at mødomshinden ikke er brudt, og derfor kan det være lidt svært at trænge ind. Mødomshinden er en slimhindefold, som dækker adgangen til skeden. For at få den til at briste, så kan du eller din kæreste prøve at stikke en finger op i dig, og hvis det ikke hjælper, så kan din læge hjælpe med at få brudt mødomshinden, da det nogle gange kan være svært selv at gøre.
Når mødomshinden brister, så kan det godt bløde lidt (og det bør være i kort tid). Derefter kan I forsøge jer med samleje igen, og se om det bliver lettere denne gang.
Hvis du fornemmer, at du ikke er våd nok, så kan I bruge noget glidecreme, spyt eller olie.
I ønskes god fornøjelse.
Kærligst,
Tanja

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar