Han holder rigtig længe – forsinket sædafgang

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.77″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Hej Tanja

Jeg er 17 år det samme er min kæreste. Når min kæreste og jeg har sex flere dage i træk, får jeg tit ondt i højre side af skeden. det er lige ved indgangen. Jeg føler mig hævet og det er rigtig ubehageligt – hvad kan det være?

Nu til et problem som jeg egentlig aldrig har hørt om før: Min kæreste kan simpelthen holde ud så længe at jeg nogen gange bliver nødt til at sige stop fordi jeg bliver øm. det er både et stort problem for ham og for mig. kan man gøre noget for at han kommer hurtigere?

Venlig Hilsen
A

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.77″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Kære A,

Jeg vil opfordre dig til at gå til din læge vedrørende din smerte i højre side af skeden.  Det er bedre at få et konkret svar, og det vil kræve et lægecheck for at få umiddelbar vished for din situation. I forhold til din kærestes udholdenhed, så er det bl.a. væsentligt at vide, om han kan komme ved egen hånd – altså at han kan få udløsning, når han onanerer. Hvis han kan det, så kunne det tyde på, at han har det man kalder en dysfunktion – her tænker jeg på forsinket sædafgang.

Ofte kræver forsinket sædafgang terapeutisk behandling, hvor begge deltager – og hvor ens kæreste endvidere har individuelle sessioner (måske du også skal  have individuelle sessioner). I skal samtidig være indforstået med, at der vil være nogle seksuelle øvelser, som I skal udføre, for at din kæreste kan lære at give sig hen, og så I kan få et optimalt sexliv.

Uanset hvad der ligger til grund for din kærestes manglende sexlyst, så er det væsentligt at finde ud af, hvad der egentlig ligger bag hans problem, og det kan sexologisk rådgivning være med til at dæmme op for. Jeg ønsker jer det bedste.

Kærligst,
Tanja

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar