Parterapi – testimonial

“Efter 23 års ægteskab og børn, oplevede vi at der var kommet en træghed i vores nærvær, et lidt ligegyldigt samliv og et svindende sexliv. Sat på spidsen skulle der ske en kraftig revitalisering eller et brud.

Selv om vi begge ønskede det, var vi ikke i stand til på egen hånd at få vendt udviklingen og få glæde, nærvær og sex tilbage i vores liv.

Vi besluttede at konsultere en parterapeut og jeg er glad for at vi fandt Tanja. Tanja har en stor værktøjskasse med gode råd og øvelser og er fokuseret på, at der sker en udvikling og på at inddrage begge parter.

Tanja er skarp og hurtig til at se gennem problemstillinger og sætte fokus på løsninger som vi kan arbejde videre med selv og udvikle os af. Al rådgivning er endvidere sober, ordentlig og i et “pænt” sprog.

Det har været en stor hjælp at tale med Tanja og vi er ved at få vendt skuden permanent – faktisk begriber vi ikke, at vi næsten smed vores dejlige forhold væk når det kunne fikses så forholdsvis let. Det har været en kæmpe og uvurderlig hjælp at få rådgivning af Tanja.”

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar