Sexstimlerende olier og cremer

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hej

Jeg har nogle spørgsmål omkring følgende, som jeg håber i kan hjælpe mig med:

På mange sider på nettet kan man købe nogle dråber der hedder: Spansk Flue, Love drobs og andre dråber. Disse produkter skule virke så man får en forøget sexlyst, er det rigtigt?

Man kan også købe noget creme til både ham og hende til at øge blodomløbet samt ophidselse. Kan man gå ud fra at disse produkter ikke er farlige at bruge, her tænker jeg på efter man har smurt det på og så bagefter har oralsex.

Kan man ikke købe et eller andet naturprodukt i Matas/en anden butik (piller, dråber eller andet) som har samme virkning (øger blodomløbet og den seksuelle ophidselse/sexlyst, med virkning efter kort tids indtagelse), idet vi af og til godt kunne tænke os lidt nyt.

Hilsen
P

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære P,

Der er et hav af sexstimulerende midler både i helsekostforretninger og på internettet, der lover at give et bedre sexliv. Virkningen af disse er imidlertid ret nedslående i forhold til, hvad produkterne lover. Der er ikke lavet nogle videnskabelige undersøgelser på alle midlerne som er i omløb, men flere læger og eksperter på området har udtalt sig om de mest gængse afrodisiakum, som sexstimulerende produkter også kaldes efter den græske gudinde Afrodite som stod for skønhed og kærlighed. Udtalelserne er ikke opløftende, og mange sexmidler består ikke en test, hvorfor mange stoffer må anses som placebo-midler. (en psykologisk betinget effekt – man tager en pille eller bruger et elskovsmiddel, og derfor tror man, at det virker, og det reagerer kroppen på).

Eftersom der ikke er lavet nogle videnskabelige test, kan vi heller ikke umiddelbart anbefale nogle produkter. Vi kan kun opfordre til, at man bruger omtanke ved eventuelt køb af afrodisiakum, såfremt det er medicinsk fremstillet (piller), hvis man vælger at gå den vej. Olier og dråber baseret på naturlige stoffer er der ikke nogen umiddelbar fare i at bruge.

Nu nævner du selv “Spansk Flue”, som et muligt afrodisiakum. For at dette stof skal virke, så skal der indtages store mængder, og flere er faktisk døde ved at eksperimentere med Spansk Flue. Så vi kan ikke anbefale dette middel, som egentlig har ry for at være et godt elskovsmiddel, hvilket dog vurderes til at være ufortjent af flere eksperter og læger.

Love drops er heller ikke videnskabeligt bevist som værende et elskovsmiddel, der øger sexlysten. Skulle I dog få lyst til at prøve midlet så sørg for at sætte jer ind i, hvordan man bruger det korrekt.

Samlet set er det svært at svare på hvilke produkter, der er bedre end andre. Nogle vil opleve en øget lyst ved indtagelse og forskellige produkter, hvorimod andre ikke vil mærke en effekt.

Dét, der er sikkert omkring sexlysten, er, at den hænger sammen med ens livsstil. Der gælder det nemlig, at man ikke ryger, at man husker at spise sundt samt at motionere. På den mere sjælelige balance gælder det, at man ikke er stresset, kan slappe af omkring sex (ikke er hæmmet), at man kan kommunikere med sin partner om både små og store emner i hverdagen (inklusiv sex), og at man føler sig elsket og begæret, som den person man er.

I ønskes god fornøjelse med at øge lysten – tag f.eks. en snak om, hvad der giver jer lyst hver især, og dyrk lysten!

Kærligst,
Tanja Glückstadt

Sexolog og parterapeut

Jeg takker for svar, men jeg fik dog ikke besvaret spørgsmålet omkring brugen af creme: Man kan også købe noget creme til både ham og hende til at øge blodomløbet samt ophidselse (V-aktive penis creme til mænd og mega clit massage creme til hende). Kan man gå ud fra at disse produkter ikke er farlige at bruge, her tænker jeg på efter man har smurt det på og så bagefter har oralsex.

Hilsen
P

Hej P,

Det er i princippet nøjagtig samme svar som til olier, dråber og piller. Desuden kan man opleve at de stimulerende cremer egentlig giver en mere varm (for nogle endda en brændende) fornemmelse i underlivet – men faktisk ikke forøger lysten.

Omkring cremernes brug, så er det vigtigt at læse brugsanvisningen, om de kan bruges i forbindelse med oralsex. Dem som er baseret på naturlige ingredienser burde der i princippet ikke være noget galt i at bruge/slikke af, men sørg for at nærlæse indholdet på de cremer, I har i kikkerten.

Kærligst,
Tanja Glückstadt

Sexolog og parterapeut

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar