Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hej Tanja

Hvordan får jeg min eks kæreste tilbage? Min eks og jeg er begyndt at ses oftere, end vi plejer at gøre. Før i tiden sås vi en gang hver 5 måned eller sådan noget. Han skriver også mere til mig end før i tiden. Vi gik fra hinanden for 3 år siden og besluttede at være venner fordi vores forhold ikke gik godt og efter vi er gået fra hinanden, har vi set hinanden utallige gange, haft sex mange gange, men det er aldrig blevet til mere. Hvordan finder jeg ud af om han stadig er interesseret i mig? Er der nogle specielle tegn jeg skal lægge mærke til? Det er også ham som spørger, om vi ikke skal ses, hvor før i tiden var det mig, som gjorde det. Men kan ikke rigtig finde ud af om han ses med mig, fordi han synes det er hyggeligt at være sammen med mig, eller om der lægger mere bag?

Når det er vi ses, så lægger han ikke op til sex eller noget. Det er mig som gør det. Tror du måske han er begyndt at blive interesseret i mig igen, eller er det bare rent venskabeligt fra hans side af?

Han har også profil på en datingside hvor jeg også har profil, og der har han skrevet at han søger kæreste har det nogen betydning? og skal jeg tage det som, at han leder efter en ny pige?

Men det jeg tror er, at han har profil, fordi han keder sig, og ikke fordi han leder efter en kæreste, men igen tvivler jeg lidt. Men han skriver til mig ofte over msn og nogle gange pr. telefon.

Når vi ses og er sammen, så har vi det rigtig godt sammen og vi hygger os osv. og griner. Sidst da vi sås tog han min mobil og begyndte at gå ind i mine beskeder for at tjekke, om jeg havde nogen beskeder fra andre. Kan det være fordi han er jaloux, eller er det bare ren nysgerrighed, at han gør det?

Det også som om han er begyndt at kigge på mig på en anden måde, end han plejer – sådan mere intenst. Sidst da vi ses hjemme hos mig, skrev han en sms til mig og spurgte mig, om jeg ikke kunne komme ned på gaden, selvom han godt ved hvor jeg bor, og da han så mig begyndte han at smile.

P.s ved godt jeg har skrevet meget men håber du gider at svare! 🙂

Mvh. Den forvirrede

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære forvirrede,

Den kærlighed, den kærlighed J Det lyder på mig som om, at I begge danser som katte om den varme grød. At I begge faktisk gerne vil hinanden, men ikke er gode til at give direkte udtryk for det eller at tale om det.

At din eks har en datingprofil hænger måske sammen med, at han er usikker på, hvor han har dig, og så vil han hellere holde nogle døre åbne, hvis nu I to ikke kan finde ud af, hvad I vil.

Og hvordan finder I så ud af det? I taler om det! Du kan jo vise ham dit brev, som du har skrevet til mig, og bede ham svare på tingene. Hvis du ikke får spurgt ham ad, så vil I blive ved med at være usikre på hinanden.

Du ønskes alt det bedste med at få snakket med din eks kæreste, så I kan få afklaret jeres følelser for hinanden – og om I skal prøve at indlede et forhold til hinanden igen J

Mange kærlige kram,

Tanja

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar