Stresscoaching – sætte grænser, perfektionisme, pligtopfyldende

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Det der var specielt godt ved Tanjas stresscoaching for mig, det var at vi kunne mødes hos mig og ikke i Valby. Tanja forstod at sætte sig ind i min situation, og hun troede på min egen intuition f.eks. i forbindelse med at jeg ikke startede på job så hurtigt, som jeg først havde meldt ud.

Tanja var rigtig forstående og empatisk, og det var rigtig dejligt, at hun ikke ”slog nogen i hovedet”, hvis ”lektierne ikke var lavet, især for sådan en som mig der gerne vil være perfekt !!

Det var også rigtig godt, at der ved hver samtale var opsummering. Og så er Tanja bare er godt menneske!

Generelt har det været super godt, og jeg er glad for at jeg tog imod tilbuddet om stresscoaching hos Tanja, for jeg har fået mange brugbare redskaber. Og hvis det er op til mig, og det er det jo, så skal jeg ”bare” huske at bruge de redskaber.

Tak for hjælpen herfra!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar