Han befamler mig ufrivilligt i søvne

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hej Tanja.

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 5 år nu og vi er så småt begyndt at planlægge bryllup. Men der er en ting der hindre os.

Min fortid med sex har ikke været den bedste og derfor er sex for mig, noget der skal overstås. Min kæreste har sat sig fuldt ind i mit problem og har virkelig været forstående og givet mig tid, så sex blev til noget jeg havde lyst til. Ikke så tit, men det blev bedre og bedre. Mine dårlige sexoplevlser, der var værst, var at min første kæreste, ofte havde fingre osv. i mit underliv når jeg sov, samt hans tunge og penis. Jeg vågnede hver gang og det skete flere gange om ugen. Jeg vænnede mig til bare at ligge stille, for så skete der mig ikke noget. Når han var færdig og var faldet i søvn, græd jeg mig selv i søvn. Det stod på i over et år.

Det sidste års tid, føler jeg så, at jeg er røget tilbage i den episode. Min nuværende kæreste, har 7-9 gange, gjort det samme og det blev der snakket om. De første par gange, sagde han at han troede jeg var vågen, men stoppede så snart han fandt ud af jeg sov. Men der er noget der bekymre os begge meget. For ikke så lang tid siden, gjorde han det ved mig igen. Jeg sov, men vågnede ved at han havde fingrene oppe i mig, samt tungen også var der nogle gange. Denne gang, havde han dog ikke hans penis oppe i mig. De andre gange det er sket, er jeg vågnet med sæd i underlivet næste morgen. Jeg gik med det nogle dage, luften var meget kold herhjemme og vi sagde egentlig ikke meget til hinanden. Han undrede sig meget over den afstand der var mellem os og i går fik jeg det så sagt. Han brast sammen. De sidste par gange det er sket, mindes han kun at han er kommet ind i sengen til mig, kravlet hen til mig med armen om mig og faldet i søvn. Han var helt i panik og havde mest af alt lyst til at ræse ud over en skrant med bilen, men jeg nåede dog at holde ham inden døre. Han græd og græd og forbandede ham selv over det han havde gjort mod mig. Han sagde ordret: ”Jeg er nu blevet en af dem jeg hader og har lyst til at slå ihjel!”. Det var skræmmende. Vi snakkede længe frem og tilbage, og jeg har en mistanke;

Når disse ting sker, ser jeg en tråd. Det sker kun når han er fuld. Er dette muligt, at hans underbevidsthed om, at vores sexliv ikke køre perfekt, men fremad, får hans ønske om et godt sexliv, til at smelte sammen med hans illusion om at jeg har lyst, når han er fuld? Hvad kan vi I dette tilfælde gøre ved problemet? Lige nu, sover vi ikke sammen, pga. hans frygt for at det skal ske igen. Håber virkelig på nogle råd, da jeg ikke vil miste min kommende mand. Han er mit et og alt, men ingen af os kan leve i forholdet på denne måde.

Den fortvivlede

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære fortvivlede,

Det er klart, at du har det svært med sex, når du faktisk har oplevet gentagne overgreb fra din eks-kæreste. Når så din nuværende kæreste gør det samme ved dig, så genkalder det gamle og negative erfaringer.

Det er flot, at din kæreste er forstående, og det er flot at du prøver at komme videre seksuelt – med god støtte fra din kæreste. Det er en konstant proces, og du skal hele tiden være opmærksom på, at få sagt til og fra – så du ikke igen oplever at have sex, for at få det overstået. Find ud af, hvad der er DINE behov seksuelt (og generelt), så du bliver mere sikker på dig selv og din seksualitet og dermed tør være i en seksuel situation uden at skulle afslutte for hurtigt osv.

Du aner desuden et mønster i forhold til, at din kæreste tager dig mod din vilje, mens du sover. Det gør han, når han er fuld. Hvorfor han gør det, kan være svært at svare på, det kan han nok svare bedre på, med mindre han har været så døddrukken at han hverken kan eller vil huske, hvorfor han gør sådanne ting.

Hvis han ikke kan styre sig, når han bliver fuld, og hvis han ikke kan huske hvorfor han forgriber sig på dig i søvne, så må han drikke mindre i festligt lag, så han ikke handler i en rus, hvor han tager dig mod din vilje. Derudover, så kan I vel godt sove sammen, når han ikke er fuld?

Han må prøve at sætte nogle flere ord på om hvorfor, han selv mener, at han gør disse ting. I er nødt til at tale om det igen – prøve at genkalde jer situationerne – selv om det er svært – og få analyseret hvorfor tingene sker som de gør. Din kæreste siger, at han nogle af gangene husker, at han er kommet ind til dig, har lagt armene om dig og er faldet i søvn. Hvorfor vågner han op, og begynder at blive seksuel med dig? Kan han genkalde det?

Det er klart, at hvis I ikke har samhørrigheden, hvis I ikke har nogle gode ting sammen, hvis I sover hver for sig med mere, så kan det være svært at føle sig tryg og tilpas i forholdet.

Hvis det bliver for svært for jer selv at løse, så kan I opsøge en parterapeut, som vil støtte jer i at finde tryghed og ro sammen igen.

I ønskes alt det bedste,

Kærligst,

Tanja Glückstadt

Sexolog og parterapeut

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar