Spanking som eksperiment

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hej Tanja,

Jeg er en ung mand på 18, der for ca. en uge siden eksperimenterede med at give mig selv smæk med et sammenrullet blad. Jeg slog kun på ballerne, og mener ikke selv at jeg slog særlig hårdt.

Men selvom det føltes dejligt og lystfuldt, så har jeg stadig ondt i højre balle. Der er dog ikke noget at se. Hvad skal jeg gøre? Kan det tænkes, at jeg har ramt et meget uheldigt sted og skal opsøge læge? Eller vil smerten gå væk med tiden?

Jeg håber du kan hjælpe…

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære dig,

Giv det en uges tid mere, og se om smerten har fortaget sig. Hvis ikke, så opsøg din læge og fortæl om den smerte du oplever. Hvorvidt du vil fortælle hvordan det er sket, er op til dig. Du kunne vælge at sige at du har fået et slag på ballen, og at det har givet dig nogle smerter. Mere behøver du formegentlig ikke gå ind i det.

Kærligst,
Tanja Glückstadt

Sexolog og parterapeut

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Forfatter: Tanja Glückstadt

Tanja Glückstadt – CEST, CEPT, CBT, DAT, CSAT – Certified Sex Addiction Therapist, afhængighedsterapeut, sexolog, stress coach, parterapeut Adresse: c/o Loaderiet, Gunnekær 28 st. th., 2610 Rødovre Mobil: +45 60 83 10 20 Facebook

Skriv et svar